Paluu joulukalenteriin

1.12.2021

Joulun odotus on paljon jännittävämpää, kun saat jokaisena päivänä pienen yllätyksen!

Tule mukaan seuraamaan Olivian, Natalian ja Pekan perheen tarinaa. Pääset mukaan avaamalla tarinan, aivan kuten joulukalenterin, luukku kerrallaan 1. joulukuuta - 24. joulukuuta.

Videoissa puhutaan suomea, mutta lisäksi videoista löytyy tekstitys 13 eri kielelle.

Kiitos, jos jaat osaltasi joulukalenteria eteenpäin ja osallistut siten tietoisuuden jakamiseen Downin oireyhtymästä!

Linkki kalenteriin: https://www.youtube.com/channel/UCWO9cPInHObOkv_-SNgPgug

Julkaisemme tarinaa luukku kerrallaan myös Downiaiset ry:n Facebook sivuilla, muistathan seurata sivuja!

Kiitos Olivia, Natalia ja Pekka! 

*********

”Olivia syntyi 24.9.2020. Diagnoosi tuli heti syntymän jälkeen, ja kuten niin monilla muillakin, myös meillä huoli tulevaisuudesta korvasi ilon ja onnen seuraavien viikkojen ja kuukausien ajaksi.

Reilu vuosi myöhemmin ja olemme niin onnellisia tyttömme kanssa. Kaikki ovat sekaisin hänestä. Jopa naapurin lehmä, jolta haemme maitoa, ja jonka nimi on myöskin Olivia.

Tyttömme seurassa jokainen hetki on yhtä naurun remakkaa. Hän on aina iloinen ja saa muut ympärillään aina hyvälle tuulelle. Hän on urhea ja yrittää kovasti aina päästä seuraavalle askelmalle kehityksessä. Isänä rakastan häntä niin paljon ja minulla on häntä aina ikävä. Silloinkin kun hän on sylissäni. Kunpa joku olisi kyennyt silloin alussa vakuuttamaan meidät siitä, että tämä onkin lopulta näin onnellista tämä elämä.

Vuosi sitten tarvitsimme perheenä terapiaprojektia. Aloimme kuvata itseämme avaamassa joulukalenterin luukkuja. Noiden videoiden ympärillä alkoi kehittyä tarina, ja sen tarinan voi avata, kuten joulukalenterin, luukku kerrallaan 1. joulukuuta - 24. joulukuuta.

Välillä on vaikeaa lopettaa murehtimista tulevaisuuden suhteen, mutta totuus on, ettei tulevaisuudelle aseta mikään muu rajoja, kuin oma mielikuvituksesi.

Kutsummekin siis kaikki mukaan tähän pieneen aikamatkaseikkailuun, joka sijoittuu pieneen suomalaiseen kuntaan. Puhumme suomea, mutta videoissa on tekstitys 13 eri kielelle.

Niin videota, kuin tekstiäkin saa jakaa.

Näillä sanoilla toivotamme rattoisia aikoja perheesi kanssa, sillä joulu on aivan nurkan takana.

Olivia, Natalia ja Pekka”

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.