Liity jäseneksi

Downiaiset - Suomen Downin Syndrooma ry on voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsenistön yhdyssiteenä ja tarjota jäsenilleen monipuolista toimintaa, vertaistukea ja tietoa. 

Jäsenmaksut ovat pääosa yhdistyksemme varainhankintaa ja sitä kautta mahdollistaa toimintaamme. Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin. 

Tervetuloa  yhdistyksen jäseneksi

  • varsinainen jäsen 15 euroa / vuosi
  • kannatusjäsen 30 euroa / vuosi

Varsinainen jäsen

Yhdistyksemme jäseneksi liitytään täyttämällä alla oleva jäsentietolomake. Jäsenmaksu on jäsenkohtainen. Jokaisesta liittyvästä jäsenestä täytetään oma jäsentietolomake. Jäsenmaksulaskut lähetetään sähköpostitse arviolta maalis-huhtikuussa, sen jälkeen kun vuosikokous on pidetty. Myöhemmin vuoden aikana jäseniksi liittyneille laskut lähetetään noin kuukauden kuluessa liittymisestä. Kun jäsenmaksu näkyy yhdistyksemme tilillä, jäsenyytesi on hyväksytty. 

Kannatusjäsen

Yhdistykseemme voi liittyä  kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyys on tarkoitettu yrityksille ja eri yhteisölle, jotka haluavat tukea toimintaamme. Myös yksityishenkilö voi liittyä kannatusjäseneksi halutessaan tukea mutta ei osallistua yhdistyksen toimintaan. Kannatusjäsen voi osallistua kevät- ja syyskokoukseen, mutta hänellä ei ole äänivaltaa äänestyksissä. 

Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä hallitukseen.