Työ

Kuvassa mies, jolla on Downin oireyhtymä. Kuvatekstissä lukee: Moni Downin oireyhtymän omaava toivoo työllistyvänsä vähintään osa-aikaiseen palkkatyöhön. Työhönvalmentajat osaavat auttaa palkkatyöhön työllistymisessä.
Moni Downin oireyhtymän omaava toivoo työllistyvänsä vähintään osa-aikaiseen palkkatyöhön. Työhönvalmentajat osaavat auttaa palkkatyöhön työllistymisessä.

Downin oireyhtymän omaavat henkilöt osallistuvat työelämään erilaisilla tavoilla. Moni haluaa ja kykenee tekemään palkkatyötä. Palkkatyöhön työllistymisessä tukevat työhönvalmentajat. Työnantaja voi saada TE-toimistosta palkkatukea kehitysvammaisen henkilön palkkaamiseen.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Palkkaamalla henkilön, jolla on Downin oireyhtymä, aloitat ketjun; mitä enemmän työelämässä nähdään ihmisiä, joilla on Downin oireyhtymä, sitä enemmän heitä arvostetaan työntekijöinä ja sitä enemmän heitä palkataan. Tee osasi ja aloita palkkausketju tänään! Katso alta englanninkielinen Youtube video: The Hiring Chain. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.